Tapahtumakalenteri 2019

9.5. Kulo-webinaari

Kulo-webinaarissa ammattiliitot MAL ja TAKU esittelevät kulttuurintutkijoiden monenkirjavia työllistymismahdollisuuksia ja antavat vinkkejä näyttävän CV:n tekemiseen.

Seminaari pidetään torstaina 9.5. klo 16 alkaen Historicalla (H306). Tarjolla on pientä naposteltavaa osallistujille.

Tapahtuma Facebookissa.

29.4. Vapun Huuhaa-karnevaalisitsit

Tervetuloa jokainen humanistien kärsimyksiä kokeva juhlistamaan opiskelijoiden vuoden parhainta aikaa! On aika kaivaa esiin kaikista kamalimmat väriyhdistelmät sekä kunnostaa haalarit juhlakuntoon.

Magna Carta, Nefa, Tosine, Trioli sekä Corpus ovat pistäneet pystyyn Huuhaa-karnevaalit ja karnevaaleissa heitetään pois sekä murheet että kiireet ja pukeudutaan värikkäästi ja sitsien pyhän perinteen mukaan näissä karnevaaleissa raikuu myös laulu. Muistathan myös että pukukoodin rikkomisesta seuraa rangaistus, on siis parempi lyödä täysin överiksi kuin kohdata toastien pettymys.

Karnevaalisitsit järjestetään Ilokivi-ravintolan yläkerrassa 29.4. klo 19.00 alkaen. Hinnat ovat seuraavat: alkoholiton 12€ ja alkoholillinen 14€.

Ilmoittautuminen on välittömästi auki osoitteessa kide.app

25.4. Ympäristöpäivä

Nefa juhlii kansainvälistä Maan päivää (virallisesti 22.4.) torstaina 25.4. Tarkoituksena on kerätä yhdessä roskia Seminaarinmäen ja Jyväskylän keskustan alueelta ja nauttia puhtaammasta keväästä.

Tapahtumalla on säävaraus!

Kokoonnumme klo 16.00 Tone-huoneelle, josta lähdemme yhdessä tai pienemmissä ryhmissä siistimään lähialueita kuten Seminaarinmäen kampusta ja Harjua. Tarkemmasta aikataulusta sovitaan yhdessä Tonella. Siivouksen jälkeen palaamme Tonelle keittämään kahvia/teetä. Tarjolla myös keksejä ja muuta hyvää!

Nefa tarjoaa roskapussit ja hommaa myös puuhaan sopivat käsineet kaikille. Jos kuitenkin omistat jo mielestäsi asiaan sopivat hanskat, ota ne mukaan varmuuden vuoksi. Muuten pukukoodina toimii haalarit ja/tai muu ulkoilun kestävä vaatetus.

MITÄ: Ympäristön siistimistä roskista
MISSÄ: Aloitetaan Tone-huoneelta
MILLOIN: 25.4. klo 16.00 alkaen (säävaraus)
MIKSI: Koska luontoa ei roskata!
PUKUKOODI: Haalarit ja/tai muu ulkoilun kestävä vaatetus sekä omat roskien keräämiseen soveltuvat käsineet, jos sellaiset omistat

Tapahtuma Facebookissa.

24.4. Työelämäpäivä

Nefa ja Tosine järjestävät 24.4. klo 16–19 salissa H306 työelämäpäivän. Saavu siis paikalle kuulemaan työllistymisestä! Paikalla puhumassa oman laitoksemme tohtorikoulutettavista Ida Vesterinen ja Liia-Maria Raippalinna. SPECIA:lta puhumaan on tulossa Elli Suonpää, aiheena Linkedin profiili. Lisäksi vieraaksi on tulossa Museoalan ammattiliitosta Heta Hedman.

Tapahtuma Facebookissa.

23.4. Huutoyö feat. Mana

In English below

On taas aika karkottaa pedot perinteiseen tapaan yliopistolta ja koko Jyväskylästä, ja tänä vuonna saamme siihen vahvistusta Helsingin yliopiston sosiaali- ja kulttuuriantropologian ainejärjestö Manan opiskelijoilta!

Nefa ja Mana etkoilevat Boomboxilla (M-rakennus) 23.4. klo 16 alkaen ja varsinainen huutaminen alkaa viimeistään klo 20.00. Pukukoodina toimii haalarit tai muu teemaan sopiva asu. Pakkaa mukaasi lisäksi jotain kilisevää ja kolisevaa huutamisen tueksi!

Boomboxille voi ottaa mukaan omia syötäviä ja juotavia eväitä.

Jos haluat majoittaa luoksesi manalaisen tai kaksi tai sinulla on muita kysymyksiä tapahtumaan liittyen, ota yhteyttä Nefan tapahtumavastaavaan: emma.k.raiha [a] student.jyu.fi

Tapahtuma Facebookissa.

NEFA-Jyväskylä celebrates the traditional Huutoyö (”Shouting Night”) once again, this time on Tuesday 23.4. This year we also welcome members of Mana ry (the student association of social and cultural anthropology) from the University of Helsinki to join us. This way we’ll have a bigger chance of chasing away the beasts for another year!

WHAT: Hanging out and shouting
WHERE: We start at Boombox (Musica building)
WHEN: 23.4. at 4 pm
DRESS CODE: Overalls / something that fits the theme

Event on Facebook.

8.4. Nefan ja Tosineen kopo-kaljat

Maanantaina 8.4. Nefa ja Tosine kokoontuvat kopo-kaljoille Sohwiin klo 16.00 alkaen. Tapahtuman ideana on toimia matalan kynnyksen tilaisuutena, jossa on mahdollista antaa palautetta opintoihin liittyen vaikka kaljan tai kolan ääressä. Tällä kertaa palautetta toivotaan erityisesti kieli- ja viestintäopintoja (XYHH) koskien. Voit myös saapua paikalle ihan vaan rennosti hengailemaan. Tapahtumasta kerätyt palautteet toimitetaan laitokselle, jotta opetusta ja kursseja voidaan kehittää entistä enemmän opiskelijoiden tarpeita vastaaviksi.

Palaute opinnoista on tärkeää, ja mikä sen mukavampaa kuin jutella mieltä painavista asioista muiden kanssa lasillisen äärellä!

Tapahtuma Facebookissa.

3.4. Nefa äänestää

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 3.4.2019. Yliopiston päärakennus eli C-rakennus toimii yhtenä ennakkoäänestyspaikoista. JYY järjestää paikalla kevyen vaalitempauksen, jossa myös Nefa on mukana. Paikalle toivotaan mahdollisimman paljon opiskelijoita äänestämään ja erityisesti muodostamaan jonon äänestyspaikalle.

Saavu siis käyttämään ääntäsi ja vaikuttamaan yhdessä muiden kanssa keskiviikkona 3.4. klo 9.45-10.30 C-rakennukselle, haalarit jalassa tai ilman!

Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus, jotta äänestäminen onnistuu. Postissa tullutta ilmoitusta äänioikeudesta ei tarvitse ottaa mukaan.

Tapahtuma Facebookissa.

26.3. Nefan tietovisa

In English below

Tiistaina 26.3. Nefa järjestää tietovisan Boomboxilla (Musica) klo 18 alkaen. Tule yksin tai yhdessä osoittamaan nerokkuutesi! Voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa sekä pieni herkkupalkinto!

On Tuesday 26 March Nefa is having a quiz evening in Boombox (Musica-building) at 6pm. We also have a small prize for the winner(s)!

3.-4.4. Hukuta huolesi -risteily

Ilmoittaudu tästä linkistä 5.3. alkaen Nefan ja Tosineen yhteiselle Tallinna-risteilylle, joka järjestetään 3.-4.4. M/S Europalla. Matka kustantaa 35 euroa ja siihen sisältyy risteily, C4-hytti sekä yhteiskyyditys Jyväskylästä Helsinkiin ja takaisin. Lähtö tapahtuu keskiviikkona 3.4. noin klo 12.30 yliopiston kirjaston edestä, ja laiva lähtee kohti Tallinnaa klo 18.30. Torstaina 4.4. on mahdollista käydä maissa klo 8-12, jonka jälkeen laivamme suuntaa taas Helsinkiin. Mukaan matkalle tarvitset myös voimassa olevan passin tai henkilökortin!

Ilmoittautuminen on auki viikon ajan tai kunnes paikat ovat täyttyneet. Paikkoja löytyy 52 ensimmäiselle (alustavasti 20 Nefalle ja 32 Tosineelle).

Lisätietoja ja tapahtuma Facebookissa.

12.-15.4. Kulon ekskursio Tukholmaan

Kulo ry järjestää kevätekskursion Tukholmaan 12.-15.4. Matkalle lähdetään laivalla Helsingistä 12.4. ja Tukholmassa yövytään Scandic Hotel Täbyssä yksi yö. Suomeen palataan 15.4. Menomatkalla järjestetään myös Kulon kevätkokous. Reissun hinta on 126 euroa sisältäen edestakaiset matkat (Silja Serenade ja Silja Symphony) neljän hengen hytissä, yhden yön hotellissa kahden henkilön huoneessa hotelliaamiaisen kera, aamiaisbuffetit laivalla kumpaankin suuntaan sekä museovierailun.

Ilmoittaudu 11.3. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova! Lisätietoja matkan yksityiskohdista saa Kulon ekskursiovastaava Heidi Isohannilta (heiisoz [a] utu.fi) tai Laura Tolpalta (laura.tolppa [a] hotmail.com).

Tapahtuma Facebookissa.