Tapahtumakalenteri 2019

26.3. Nefan tietovisa

In English below

Tiistaina 26.3. Nefa järjestää tietovisan Boomboxilla (Musica) klo 18 alkaen. Tule yksin tai yhdessä osoittamaan nerokkuutesi! Voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa sekä pieni herkkupalkinto!

On Tuesday 26 March Nefa is having a quiz evening in Boombox (Musica-building) at 6pm. We also have a small prize for the winner(s)!

3.-4.4. Hukuta huolesi -risteily

Ilmoittaudu tästä linkistä 5.3. alkaen Nefan ja Tosineen yhteiselle Tallinna-risteilylle, joka järjestetään 3.-4.4. M/S Europalla. Matka kustantaa 35 euroa ja siihen sisältyy risteily, C4-hytti sekä yhteiskyyditys Jyväskylästä Helsinkiin ja takaisin. Lähtö tapahtuu keskiviikkona 3.4. noin klo 12.30 yliopiston kirjaston edestä, ja laiva lähtee kohti Tallinnaa klo 18.30. Torstaina 4.4. on mahdollista käydä maissa klo 8-12, jonka jälkeen laivamme suuntaa taas Helsinkiin. Mukaan matkalle tarvitset myös voimassa olevan passin tai henkilökortin!

Ilmoittautuminen on auki viikon ajan tai kunnes paikat ovat täyttyneet. Paikkoja löytyy 52 ensimmäiselle (alustavasti 20 Nefalle ja 32 Tosineelle).

Lisätietoja ja tapahtuma Facebookissa.

12.-15.4. Kulon ekskursio Tukholmaan

Kulo ry järjestää kevätekskursion Tukholmaan 12.-15.4. Matkalle lähdetään laivalla Helsingistä 12.4. ja Tukholmassa yövytään Scandic Hotel Täbyssä yksi yö. Suomeen palataan 15.4. Menomatkalla järjestetään myös Kulon kevätkokous. Reissun hinta on 126 euroa sisältäen edestakaiset matkat (Silja Serenade ja Silja Symphony) neljän hengen hytissä, yhden yön hotellissa kahden henkilön huoneessa hotelliaamiaisen kera, aamiaisbuffetit laivalla kumpaankin suuntaan sekä museovierailun.

Ilmoittaudu 11.3. mennessä tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova! Lisätietoja matkan yksityiskohdista saa Kulon ekskursiovastaava Heidi Isohannilta (heiisoz [a] utu.fi) tai Laura Tolpalta (laura.tolppa [a] hotmail.com).

Tapahtuma Facebookissa.