Tapahtumakalenteri 2019

5.9. Uusien ilta 16.00 (H320)

Nefan uusien ilta tulee taas! Fuksit ovat vihdoin saapuneet ja on aika toivottaa heidät tervetulleeksi Nefan vanhimpien toimesta. Saapukaa siis sankoin joukoin valitsemanne virvokkeen kanssa Historicalle (H320) torstaina 5.9. klo 16.00!

New students are here again, and it is time to welcome them to the family! Grab your favourite refreshments and arrive to Nefa’s Meet and Greet at Historica building (H320) on September 5th at 4 pm!

12.9. Fuksiaiset 17.00 (C-rakennus)

Tänä vuonna fuksiaisten teemana on lapsuuden sankarit. Oli sankarisi sitten Kimi Räikkönen, Pokemon-hahmo, palomies tai vaikka vanhempasi, kaiva teemaan sopiva asu kaapistasi ja saavu juhlimaan fuksiaisia kanssamme. Paras asu palkitaan!

Fuksiaiset alkavat torstaina 12.9. klo 17.00 päärakennus Capitoliumin (C) edestä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin. Jatkot järjestetään klo 22 alkaen ravintola Freetimessä. Fuksit pääsevät sisään ilmaiseksi, muilta 2 euron pääsymaksu.

Tapahtuma Facebookissa.

26.9. Kiviniemen saunailta 17.00 (Haukkalantie 34)

Nefan perinteinen saunailta järjestetään torstaina 26.9. klo 17.00 tuttuun tapaan Kiviniemessä. Ohjelmassa on rentoa hengailua, ja halukkaat voivat myös uida ja saunoa. Kakkoset paistavat vohveleita, muu tarjoilu hoituu nyyttärimeiningillä. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus paistaa esim. makkaroita nuotiolla.

Kiviniemessä ei ole juoksevaa vettä, joten varaathan mukaasi muun juotavan lisäksi riittävästi puhdasta vettä! Muista siis mukaasi saunakamppeet, lämmintä vaatetta, juotavaa, syömistä sekä halutessasi grillattavaa.

Lähdemme yhdessä kävellen kohti Kiviniemeä Historicalta klo 16.15, jotta kaikki löytävät varmasti perille. Kiviniemen pihaan pääsee myös autolla, ja bussillakin (nro 25) pääsee melko lähelle.

HUOM! Jos noudatat jotakin erikoisruokavaliota, ilmoitathan asiasta tapahtumavastaavalle emma.k.raiha [a] student.jyu.fi tiistaihin 24.9. mennessä!

10.10. Nefa Meets Mana @HKI

Sosiaali- ja kulttuuriantropologian ainejärjestö Mana ry vieraili Nefan luona keväällä Huutoyössä, ja nyt on aika Nefan lähteä Helsinkiin tapaamaan manalaisia! Tarkempi aikataulu ja ohjelma selviää myöhemmin, mutta jos tiedät jo lähteväsi mukaan, eikä sinulla ole Helsingissä yösijaa, ota mahdollisimman pian yhteyttä tapahtumavastaavaan emma.k.raiha [a] student.jyu.fi niin järjestetään sinulle sellainen!

23.10. Sitsit

30.10. Kekri 18.00 (Boombox)

12.11. Tietovisailu

27.11. Pikkujoulut 16.00 (Boombox)