Tapahtumakalenteri 2019

Uusimmat tapahtumat löydät sivun lopusta! Scroll down for the newest events!

5.9. Uusien ilta 16.00 (H320)

Nefan uusien ilta tulee taas! Fuksit ovat vihdoin saapuneet ja on aika toivottaa heidät tervetulleeksi Nefan vanhimpien toimesta. Saapukaa siis sankoin joukoin valitsemanne virvokkeen kanssa Historicalle (H320) torstaina 5.9. klo 16.00!

New students are here again, and it is time to welcome them to the family! Grab your favourite refreshments and arrive to Nefa’s Meet and Greet at Historica building (H320) on September 5 at 4 pm!

12.9. Fuksiaiset 17.00 (C-rakennus)

Tänä vuonna fuksiaisten teemana on lapsuuden sankarit. Oli sankarisi sitten Kimi Räikkönen, Pokemon-hahmo, palomies tai vaikka vanhempasi, kaiva teemaan sopiva asu kaapistasi ja saavu juhlimaan fuksiaisia kanssamme. Paras asu palkitaan!

Fuksiaiset alkavat torstaina 12.9. klo 17.00 päärakennus Capitoliumin (C) edestä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin. Jatkot järjestetään klo 22 alkaen ravintola Freetimessä. Fuksit pääsevät sisään ilmaiseksi, muilta 2 euron pääsymaksu.

Tapahtuma Facebookissa.

26.9. Kiviniemen saunailta 17.00 (Haukkalantie 34)

Nefan perinteinen saunailta järjestetään torstaina 26.9. klo 17.00 tuttuun tapaan Kiviniemessä. Ohjelmassa on rentoa hengailua, ja halukkaat voivat myös uida ja saunoa. Kakkoset paistavat vohveleita, muu tarjoilu hoituu nyyttärimeiningillä. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus paistaa esim. makkaroita nuotiolla.

Kiviniemessä ei ole juoksevaa vettä, joten varaathan mukaasi muun juotavan lisäksi riittävästi puhdasta vettä! Muista siis mukaasi saunakamppeet, lämmintä vaatetta, juotavaa, syömistä sekä halutessasi grillattavaa.

Lähdemme yhdessä kävellen kohti Kiviniemeä Historicalta klo 16.15, jotta kaikki löytävät varmasti perille. Kiviniemen pihaan pääsee myös autolla, ja bussillakin (nro 25) pääsee melko lähelle.

HUOM! Jos noudatat jotakin erikoisruokavaliota, ilmoitathan asiasta tapahtumavastaavalle emma.k.raiha [a] student.jyu.fi tiistaihin 24.9. mennessä!

10.10. Nefa Meets Mana @HKI

Sosiaali- ja kulttuuriantropologian ainejärjestö Mana ry vieraili Nefan luona keväällä Huutoyössä, ja nyt on aika Nefan lähteä Helsinkiin tapaamaan manalaisia! Tarkempi aikataulu ja ohjelma selviää myöhemmin, mutta jos tiedät jo lähteväsi mukaan, eikä sinulla ole Helsingissä yösijaa, ota mahdollisimman pian yhteyttä tapahtumavastaavaan emma.k.raiha [a] student.jyu.fi niin järjestetään sinulle sellainen!

23.10. Sitsit 17.00 (Boombox)

Ilmoittaudu stereotypia-sitseillä tästä linkistä!

Nefan ensimmäisiä omia sitsejä vietetään keskiviikkona 23.10. klo 17.00 M-rakennuksen Boomboxissa. Tapahtuman teemana on stereotypiat, joka toimii illan pukukoodina. Ilmoittautuminen alkaa 9.10. ja päättyy 18.10. Sitseillä EI OLE ruoka- ja juomatarjoilua, joten ota omat eväät mukaan: ainakin kaksi pitkää juomaa (siideri, olut, limsa) ja kaksi lyhyttä juomaa (shotti) sekä omat ruoat. Ruokailuun on varattu 20 minuuttia. Tiloissa on käytettävissä mikro.

Pääsymaksu 3 euroa. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet ja sitsien säännöt löydät myös ilmoittautumislomakkeesta.

Tärkeintä sitseillä on avoin mieli ja positiivinen asenne! Muistathan saapua ajoissa paikalle tai saat sitsisääntöjen mukaisen rangaistuksen! 😉

Tapahtuma Facebookissa.

Welcome to Nefa’s first sitsfest ever! Notice: this event is hosted in FINNISH. More information on Facebook.

30.10. Kekri 18.30 (Boombox)

Nefa viettää kekriä eli perinteistä suomalaista syysjuhlaa M-rakennuksen Boomboxissa keskiviikkona 30.10. klo 18.30–22.00, jonka jälkeen juhlintaa on mahdollista jatkaa kaupungilla. Boomboxilla ohjelmassa on ainakin parhaan pukeutujan palkitseminen ja kurpitsankaiverrusta. Voit pukeutua joko teeman mukaisesti tai haalareihin.

Aiemmasta poiketen perimme osallistujilta 2 euron suuruisen osallistumismaksun, joten varaathan mukaasi käteistä! Tapahtuman tuotto menee haalarimerkkien hankintaan.

Tarjoilu toimii nyyttäri-meiningillä. Omat juomat mukaan!

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa.

Come celebrate kekri, a traditional Finnish harvest festival, on October 30 from 6.30pm to 10pm to Boombox (M-building). The evening includes pumpkin carving and rewarding the best costume! You can dress according to the theme or wear student overalls.

Entry fee 2 euros – please reserve some cash! Everybody brings their own food and drinks. Event on Facebook.

8.11. Kulo-seminaari

Kulo ry:n seminaari järjestetään tänä vuonna perjantaina 8.11. Helsingissä. Seminaarin teemana on Keho ja kehollisuus, joka pureutuu pohtimaan mm. maailmankuvan vaikutusta kehoomme sekä fyysisen toiminnan ja kulttuurin suhdetta. Seminaarin jälkeen järjestetään jatkot. Lauantaina 9.11. on myös Kulon sääntömääräinen syyskokous, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.

Ilmoittaudu seminaariin täällä. Seminaarin ohjelma. Tapahtuma myös Facebookissa.

12.11. Tietovisailu 18.00 (Boombox)

Nefa visailee tiistaina 12.11. klo 18.00 Musican Boomboxilla. Tule yksin, yhdessä tai tiimissä osoittamaan nerokkuutesi! Voittajalle luvassa kunniaa sekä pieni herkkupalkinto.

Come quiz with us on November 12 at 6pm to Boombox (M-building). Winner gets eternal glory and a small sweet treat!

27.11. Pikkujoulut 16.00 (Boombox)

Nefan pikkujoulut ja syyskokous järjestetään keskiviikkona 27.11. klo 16–22 Musican Boomboxilla. Syyskokous pidetään ennen pikkujouluja, joten seuraavaan hallitukseen halajavien kannattaa saapua paikalle heti neljältä!

Tapahtuma Facebookissa.

Welcome to Nefa’s pre-Christmas party and board meeting on November 27, starting at 4 pm at Boombox (M-building). More information on Facebook.