Hallitus 2019

Puheenjohtaja

Reetta Puukangas
reetta.k.puukangas [a] student.jyu.fi

Varapuheenjohtaja, KUMU- ja Kulovastaava

Petra Suonperä
petra.m.suonpera [a] student.jyu.fi

Hei! Olen Petra Suonperä ja toimin NEFA ry:n varapuheenjohtajana kaudella 2019. Olen toisen vuoden etnologian ja antropologian opiskelija, ja jos en ole koululla olen kotona koirani kanssa. Hallituksessa toimin puheenjohtajan apuna ja tiedän mitä järjestössämme tapahtuu. Jos et tiedä keneltä kysyä ja mitä, niin minä osaan ainakin ohjeistaa eteenpäin 🙂 Olen myös Kulo- ja KUMU-vastaava. Minuun saa ottaa yhteyttä mitä kautta vain löydät!

Taloudenhoitaja

Veli-Martin Hästbacka
vhastbau [a] student.jyu.fi

Moikka! Oon Veli-Martin, tuttavallisemmin Vekku. Aloitin etnologian ja antropologian opinnot syksyllä 2018, ja toimin Nefan hallituksessa taloudenhoitajana. Tehtävänäni on pitää huolta Nefan talousasioista yhdessä muiden hallituslaisten kanssa, ja niissä asioissa voit lähestyä minua sähköpostitse.

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava, yhdenvertaisuusvastaava,
kansainvälisyysvastaava

Janina Haapakangas
j.haapakangas [a] hotmail.com

Hei! Olen Janina, Nefan sopo-kopo, yhdenvertaisuusvastaava sekä kv-vastaava. Haluan osaltani edistää opiskelijoiden mielenterveydestä ja tasa-arvosta puhumista. Jokaisella on oikeus opiskella juuri sellaisena kuin on, kokematta kiusaamista. Minuun voi ottaa yhteyttä asumista, toimeentuloa, yhdenvertaisuutta ja vaihtoa koskevissa asioissa. Sopo-kopona voin tarpeen tullen viedä asioita eteenpäin korkeammille tahoille/henkilöille matalalla kynnyksellä ja täysin luottamuksellisesti. Minut saa kiinni sähköpostilla tai vaikka Facebookissa.

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava

Sanni Metsola
satumets [a] student.jyu.fi

Moikka! Mä oon Sanni ja toimin Nefan hallituksessa toista kautta! Tällä kaudella oon toinen sosiaali- ja koulutuspoliittisista vastaavista, eli Janinan lisäksi muhun voi olla yhteyksissä asioissa, jotka liittyy koulutukseen ja mahdollisiin epäkohtiin, esimerkiksi jos tenttiarvosanoja ei näy eikä kuulu tai kursseissa on jotain häikkää. Sopo-osuuteen taas liittyy sosiaaliset jutut, kuten kiusaaminen, häirintä, yhdenvertaisuus, oma jaksaminen yms. Kaikki on luottamuksellista ja yhdessä selvitetään miten asioita on parasta lähteä purkamaan. 🙂

Tiedottaja/webmaster, ympäristövastaava

Hanna Salomäki
hahesalo [a] student.jyu.fi

Hei, oon Hanna, ja toimin toista kautta Nefan hallituksessa tiedottajana/webmasterina sekä ympäristövastaavana. Jos sinulla on ympäristöasioihin, tiedottamiseen, sähköpostilistoihin tai muihin Nefan sähköisiin kanaviin liittyvää asiaa, ota yhteyttä sähköpostilla.

Alumni- ja jäsenrekisterivastaava

Sampo Melkinen
samimelk [a] student.jyu.fi

Hei! Olen Sampo, kolmannen vuoden etnologian ja antropologian opiskelija. Toimin vuonna 2019 NEFA-Jyväskylä ry:n alumni- ja jäsenrekisterivastaavana. Toimenkuvaani kuuluu jäsenrekisterin pitäminen ajan tasalla sekä yhteydenpito Nefan alumneihin. Minuun voi ottaa yhteyttä asioissa, jotka liittyvät jäsenyyteen, sen uusimiseen tai siitä luopumiseen. Mikäli haluat liittyä Nefan alumnien iloiseen joukkoon, minä hoidan asian! Nefalle on tärkeää pitää yllä yhteenkuuluvuuden tunnetta kaikkien yhteisön jäsenten kesken, joten järjestämme mielellämme toimintaa/tapahtumia myös alumneille, mikäli niille löytyy kysyntää! Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse.

Tapahtumavastaava, sihteeri

Emma Räihä
emma.k.raiha [a] student.jyu.fi

Moi! Mä oon Emma ja opiskelen etnologiaa ja antropologiaa nyt ensimmäistä vuotta. Kotoisin olen Kiuruvedeltä Pohjois-Savosta. Toimin Nefan tapahtumavastaavana, eli muhun voi olla yhteyksissä jos on jotakin tapahtumiin liittyviä kysymyksiä/ideoita/toiveita yms.