Hallitus 2018

Puheenjohtaja


Aurora Juntunen
heaujunt [a] student.jyu.fi

Hei, olen Aurora ja toimin Nefan puheenjohtajana lukuvuoden 2018 ajan! Minuun voi ottaa rohkeasti yhteyttä kaikissa yliopistomaailmassa mieltä painavissa asioissa ja teen parhaani niiden kuntoon järjestämiseksi. Minuun saa parhaiten yhteyttä joko sähköpostilla tai Facebookissa.

Varapuheenjohtaja

Reetta Puukangas
reetta.k.puukangas [a] student.jyu.fi

Tämän vuoden varapuheenjohtajuudesta vastaa Reetta, jonka tehtävänä on toimia puheenjohtajan toiminnan tukena ja tarvittaessa varamiehenä.

Taloudenhoitaja

Lauri Luoma
lamiluom [a] student.jyu.fi

Hei! Olen Lauri ja toimin Nefan taloudenhoitajana tänä vuonna. Hoidan siis kaikki Nefan talousasiat, eli jos teillä on laskuja, jotka Nefa on lupautunut maksamaan, lähettäkää viestiä! Yhteyttä saa toki ottaa, jos Nefan talous muuten vaan kiinnostaa.

Sihteeri

Tuomi Honkanen
tumihonk [a] student.jyu.fi

Hei! Olen Tuomi Honkanen ja toimin Nefan sihteerinä hallituksen loppukauden.

Koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava, häirintäyhdyshenkilö

Janina Haapakangas
j.haapakangas [a] hotmail.com

Hei! Olen Janina Haapakangas, Nefan sopo/kopo sekä häirintäyhdyshenkilö. Aloitin opintoni syksyllä 2017 ja lähdin mukaan hallituksen toimintaan mielessäni opiskelijoiden hyvinvointi ja auttaminen. Haluan omalta osaltani edistää etenkin opiskelijoiden mielenterveydestä ja tasa-arvosta puhumista. Jokaisella on oikeus opiskella juuri sellaisena kuin on, kokematta kiusaamista. Osa-alueitani ovat myös asuminen, toimeentulo, yhdenvertaisuus. Voin tarpeen tullen viedä asioita eteenpäin korkeammille tahoille tai henkilölle, joka osaa ratkaista asiat oikealla ammattitaidolla. Minuun voi ottaa yhteyttä pienellä kynnyksellä, täysin luottamuksellisesti. Voit arkena löytää minut palloilemasta lähinnä H-rakennuksella, ja kiinni saa myös sähköpostilla, puhelimitse (040 411 5071) tai vaikka Facebookissa.

Kansainvälisyysvastaava, tapahtumavastaava

Sanni Metsola
satumets [a] student.jyu.fi

Moikka! Mä oon Sanni, 1. vuoden etnologian ja antropologian opiskelija ja toimin Nefan tapahtuma- ja kv-vastaavana kaudella 2018. Mua voi siis lähestyä joko tapahtumiin tai kansainvälisyyteen liittyvissä asioissa! 🙂

Tapahtumavastaava

Petra Suonperä
pesuonpe [a] student.jyu.fi

Heippa! Olen etnologian ja antropologian 1. vuoden opiskelija ja toimin Nefan hallituksen tapahtumavastaavana kaudella 2018. Järjestän tapahtumia, ekskursioita ja muuta tarvittavaa. Jos sinulla on ideoita hyvistä tapahtumista tai järjestösi haluaa tehdä yhteistyötä niin ota rohkeasti yhteyttä. 🙂

Tapahtumavastaava

Sampo Melkinen
samimelk [a] student.jyu.fi

Yksi tämän vuoden tapahtumavastaavista on Sampo, joka toimii erityisesti Nefan vuosijuhlien koordinaattorina.

Tiedottaja, webmaster, ympäristövastaava

Hanna Salomäki
hahesalo [a] student.jyu.fi

Moi! Olen 5. vuoden etnologian opiskelija ja tämän vuoden tiedottaja/webmaster sekä ympäristövastaava. Minuun kannattaa ottaa yhteyttä, jos sinulla on tiedotettavaa Nefalle tai jos haluat liittyä sähköpostilistallemme tai erota siltä. Minua voi lähestyä myös kaikissa ympäristöön liittyvissä asioissa. Autan sinua näihin asioihin liittyvissä kysymyksissä mielelläni!

KULO-vastaava


Joonas Jokela
joeejoke [a] student.jyu.fi

Kuloon eli kulttuurintutkimuksen alojen opiskelijoiden kattojärjestöön liittyvissä asioissa kannattaa kääntyä aina yhtä auttavaisen Joonaksen puoleen.

Ainejärjestölehti Untamon päätoimittajat 2018
Tytti Leiwo
Kati Hiltunen

untamotoimitus [a] gmail.com