Kulo

Kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden kattojärjestö Kulo

Kulttuurintutkimuksen opiskelijat Kulo ry on vuonna 2010 perustettu valtakunnallinen kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden kattojärjestö. Kulon tarkoituksena on toimia kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden edunvalvojana Suomessa, tehdä kulttuurintutkimusta tunnetuksi, edistää kulttuurintutkimuksen poikkitieteellisyyttä koulutuspoliittisessa päätöksenteossa, ottaa kantaa kulttuurintutkimuksen opiskeluun liittyvässä yhteiskunnallisessa keskustelussa ja toimia yhdyssiteenä kulttuurintutkimuksen alojen opiskelijoiden sekä aloista kiinnostuneiden henkilöiden ja yhteisöjen välillä.

Kuloon kuuluu kuusi jäsenjärjestöä viidestä eri yliopistosta. Kattojärjestönä Kulo pyrkii parantamaan jäsenjärjestöjensä välistä yhteistyötä ja luomaan tilaisuuksia verkostoitumiselle ja ajatustenvaihdolle.

Kulon vuosittaiseen toimintaan kuuluvat syksyisin järjestettävä Kulo-seminaari sekä ekskursiot ja muut tapaamiset, joista jälkimmäisiä on esimerkiksi yhdistyksen kokouksien yhteydessä. Seminaarien on akateemisen annin lisäksi tarkoituksena tarjota myös mukavaa ja rentoa yhdessäoloa illanvieton merkeissä. Itse seminaareihin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet eikä niihin ole pääsymaksua.

Kulon verkkosivut 5.2.2018.

Kulon verkkosivut

Kulo Facebookissa

Liity Kulon sähköpostilistalle tai laita Kulolle suoraan viestiä osoitteeseen kulo-ry [a] lists.jyu.fi