Jäsenille

Nefan jäsenenä tuet ainejärjestön toimintaa ja saat ajantasaista tietoa järjestön toiminnasta Nefan Facebook-ryhmän, Facebook-sivun sekä sähköpostilistan välityksellä. Jäseneksi liittyessäsi saat taloudenhoitajalta opiskelijakorttiisi kiinnitettävän Nefa-tarran, jota näyttämällä hyödyt yritysyhteistyökumppaneidemme kanssa sovituista eduista.

Kaikissa jäsenyyteen tai jäsenrekistereihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Nefan jäsenrekisterivastaavaan sähköpostilla. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Aktiivijäsenrekisteri ja alumnijäsenrekisteri

Nefalla on kaksi jäsenrekisteriä, aktiivijäsenrekisteri ja alumnijäsenrekisteri. Aktiivijäsenrekisteri on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka opiskelevat aktiivisesti ja ovat mukana Nefan tarjoamassa toiminnassa. Kun opiskelija valmistuu, hän voi pysyä Nefan jäsenenä liittymällä alumnijäsenrekisteriin. Tällöin alumni voi varmistua siitä, että hänet pidetään ajantasalla Nefan toiminnasta valmistumisen jälkeenkin.

Voit kuulua vain yhteen jäsenrekisteriin kerrallaan!

Tietoa jäsenrekistereistä

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen hallituksen on pidettävä sen jäsenistä rekisteriä. Nefan hallitus on sitoutunut käyttämään ja säilyttämään sen jäsenrekistereitä Euroopan yleistä tietosuoja-asetusta noudattaen.

Nefan jäsenrekisteriseloste

Aktiivijäsenrekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste

Alumnirekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste

Muut asiakirjat

Tapahtumien ilmoittautumisrekisteri (tietosuojaseloste)

Yhdenvertaisuussuunnitelma