Liity jäseneksi

Liittyäksesi NEFA-Jyväskylä ry:n aktiivijäseneksi sinun on täytettävä Nefan >> jäsenlomake << sekä maksettava yhdistyksen jäsenmaksu (8€) Nefan tilille FI69 4762 0010 0771 13. Jäsenyys aktivoituu, kun jäsenmaksu on maksettu sekä liittymislomake täytetty onnistuneesti. Jäseneksi liittyessäsi saat Nefan taloudenhoitajalta opiskelijakorttiisi kiinnitettävän tarran, jota näyttämällä hyödyt yritysyhteistyökumppaneidemme kanssa sovituista eduista.

Liittymällä jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt. Liittymisen yhteydessä sinun tulee myös määritellä, saako sinusta tapahtumissa otettuja valokuvia julkaista Nefan viestintäkanavissa (Instagram, Facebook, verkkosivut).

Nefan alumnijäseneksi liitytään täyttämällä sama jäsenlomake, jolla liitytään aktiivijäseneksi. Alumnijäsenyys on ilmainen. Tietosi poistetaan automaattisesti aktiivijäsenrekisteristä.

Aktiivijäsenyys tai alumnijäsenyys tulee uusia viidennen (5.) vuoden marraskuun loppuun mennessä. Jos aktiivi- tai alumnijäsenyyttä ei uusita, henkilön jäsenyys lakkaa ja hänen tietonsa poistetaan rekistereistä.

Jäsenyyden voi uusia täyttämällä edellä mainitun jäsenlomakkeen. Jäsenyyden uusiminen on ilmaista ja siitä muistutetaan sähköpostitse.

Lisätietoja Nefan alumni- ja jäsenrekisterivastaavalta:

Sampo Melkinen
samimelk [a] student.jyu.fi